Netsensei

Much Ado About Nothing

Festijn

Zo, de festiviteiten van dit weekend hebben we achter de rug. All in all viel het best wel mee. Ik heb heel wat milde giften op mijn bankrekening mogen zien verschijnen maar ook heel wat materiële zaken zoals daar zijn: een nief pulleke, een speciale maat voor spaghettiporties af te meten, pastabewaarpotten, een cadeaubon voor de Standaard Boekhandel, een bierdegustatiesetje,… Kortom, heel wat mooie cadeau’s. Waarvoor mijn dank natuurlijk.

Vandaag begin ik aan twee weken verlof, met een onderbreking op vrijdag en zaterdag voor – weeral – festiviteiten. Het plan dan maar:

Naar Pirates of the Carribean 2 gaan zien, mijn kamer – futiele, weerkerende onderneming – opruimen, bij beter weer met de d50 op stap gaan, mijn website eens doorlichten lay-outgewijs, etc. Geen last-minute reizen of zo dus dat wordt hopen op wat beter weer.