Netsensei

Much Ado About Nothing

Doorgehakt

De knoop is doorgehakt: ik ga morgen bij [tag]Grobet[/tag] volgende combo bestellen:

  • [tag]Nikon D50[/tag] + 1 SD kaartje
  • AF-S DX [tag]Nikkor 18-70 mm [/tag]f/3.5-4.5G IF-ED

Waar een nachtje slapen al niet goed voor is. Ik heb nog eens hard nagedacht over mijn argumenten. Ik zou nog kunnen wachten tot in de solden maar alles bij elkaar opgeteld denk ik dat de prijsverschillen voor een custom combo het verschil niet gaan uitmaken. Grobet is zowat de goedkoopste voor de body en de lens ga ik – tenzij tweedehands – ook niet veel goedkoper elders vinden. 884 euro voor het geheel lijkt mij uiteindelijk een goede prijs te zijn. Evenveel als in de promotie minus de draagtas.

Die draagtas probeerden de verkoper mij gisteren nog voor 120 euri aansmeren. Hoewel ik niet ontken dat een goede draagtas onontbeerlijk is, vind ik dat nogal aan de hoge kant. Een snelle blik op de website van Focilux leert mij dat er reeds tassen zijn vanaf 60-euro-en-een-klets. Bij Grobet kunnen ze natuurlijk altijd proberen, maar ik kies liever eieren voor mijn geld en ga wel elders een goedkope fototas kopen…

Bij Grobet moeten ze ondertussen het zaakje hoe dan ook bestellen. Ik heb zojuist de komende twee weken verlof genomen dus tegen dat ik terug ben in Antwerpen kan ik hem misschien al afhalen.