Netsensei

Much Ado About Nothing

Tandengeknars

Op sommige dagen heb ik zo een voorgevoel heb dat er rampen zitten aan te komen. Alleen weet ik niet uit welke hoek. Het gevaar kan van overal komen. Bijvoorbeeld het mailtje waarin mij vanmorgen werd meegedeeld dat er voor de staking vrijdag doodleuk een dag verlof wordt ingehouden. Het gevolg is dat ik dan nogal onaanspreekbaar en slecht gezind ben en liefst van al wens dat het al morgen was. Vandaag is het weer eens van dattum. Proberen zo weinig mogelijk naar mijn mailbox te kijken en met Coldplay in de oren voortpleuren op de inventaris van het geluidsarchief. Moest mijn collega ze niet nodig gehad hebben, dan zou ik zelfs de draad van de telefoon doorknippen!

O ja, Taggerati doet zeer raar. Ik heb al een bug report geplaatst maar veel verder kom ik niet. En Mich lijkt nog maar eens de pijp aan Maarten te hebben gegeven.