Islamitische fascisten

Mijn oren draaiden toen ik dat hoorde. Hallo? Bush heeft al mooie constructies opgezet maar deze is toch werkelijk een mooie poging om aan te tonen hoe beperkt hun kennis daar aan de overkant van de Plas is.

’t Is te zeggen, Al Qaeda terroristen het label fascisten opkleven is zoiets als appelen voor peren houden. Maar dat hoef ik niemand niet te vertellen. Feit blijft dat dergelijke platitudes tonen dat daar in Amerika werkelijk de verkeerde mensen het voor het zeggen hebben.

Los daarvan is het weer eens winst voor de Terroristen: moeders die moeten bewijzen dat er in hun babyflesjes geen explosieven zit maar melk door ervan te drinken voor ze aan boord van een vliegtuig stappen? Yet another all-time low.

4 replies

  • Die speech tijdens het journaal heb ik ook gezien, en moest meteen denken: “Zie hem daar l*llen over moslim-fascisten. ’t Is potverdekke zelf een christen-fascist (en die hebben al veel ergere dingen gedaan).”

  • weer goed dat ik geen dag later terugkwam uit den Ameriek. Anders zat ik daar mischien nog…

  • Ik heb het hem ook horen zeggen op het nieuws.. Wat dan te zeggen van die joodse nazi’s?! 😉

  • Goh, een moeder met kind zou toch echt wel de ideale persoon zijn om ongemerkt vloeibare explosieven mee te nemen. Toch niet zo slecht dat dat ook gecontroleerd wordt. En er even van drinken is ook niet zo’n ramp hé.

Commentaar is gesloten