Netsensei

Much Ado About Nothing

Sucker

Ja, ik ben een sucker voor het gelikte design, het gebruiksgemak ondanks het gesloten karakter van het platform, het evangelisme van Steve Jobs en ga zo maar verder. Maar sinds ik een maandje werk op een iMac 20″, ben ik zo keihard gevallen voor dit toestel. Ik heb soms het gevoel dat ik 8 uur per dag in een productdemo zit.

De laatste week contempleerde ik over een mogelijke aanschaf. En alle redenen zijn goed om zoiets te rechtvaardigen: de aanslag van de belastingen is teruggestort, ik heb sinds een jaar geen treffelijke desktop meer op mijn studio, ik moet toch comfortabel kunnen programmeren, productiviteit,…

Ja, de gewiekste verkoopstechnieken doen zijn werk, hier. Alleen… er zijn andere prioriteiten. Een trip naar Amerika en een verhuis naar Leuven! Dingen die ook geld kosten. Dus ’t zal even wachten zijn tot minstens na oktober om daarna het spaarvarken nog eens aan een anatomisch onderzoek te onderwerpen. Bovendien had ik een paar maanden geleden nog andere plannen. Een goedkope pc aanschaffen om wat meer te kunnen gamen en zo. “’t Kan verkeren”, aldus Bredero!

Ugh!