Netsensei

Much Ado About Nothing

Feelin’ hot

Bon, voor de betere, hete gerechten moet je in Brugge in de Hoogstraat zijn. Meer bepaald in bistro Pili Pili. Gisteren zijn we er eens naartoe getrokken. Met Manu Chao op de achtergrond bestelden we elk een spaghetti (ik bolo, zij maison) en een karafje witte wijn. Het eten smaakte naar meer: een lekker, goed gevuld bord voor een goede 8 euro is heel schappelijk. Wat ik van de maison geproefd heb is dat ie inderdaad iets pikant had. Je krijgt er bovendien nog een pili pili peper bovenop die je naar eigen goeddunken nog onder de saus kon mengen om het geheel op smaak te brengen. Lekker! Het geheel werd mooi en afgewerkt geserveerd.

Het lekkerste spaghettihuis dat ik ken is de Kastaar in Gent. Vooral dan omwille van hun saus Kastaar naar geheim recept. Maar die valt buiten beschouwing als je enkel Brugge neemt: dan is dit the place to be. Mjam!