Netsensei

Much Ado About Nothing

Amsterdam

Vandaag een dagje Amsterdam voor het werk. Een symposium over [tag]digitalisering[/tag] bijwonen. Er werden nogal wat interessante dingen gezegd die stof tot nadenken geven. Verder was ik, voor zover ik weet, de enige Vlaming op het appèl. Maar da’s geen erg. De Hollanders zijn immers fijne mensen.

[tag]Amsterdam[/tag] is eigenlijk een beestig leuke stad. Het heeft iets anarchistisch: het dagelijkse leven in het centrum speelt er zich op straat af. Er zijn niet alleen de toeristen, maar ook de Amsterdammers zelf die de meest gekke dingen doen. Zo is er het rijdende bus-restaurant of de bikbus die in de meest gekke kleuren is uitgedosd. En natuurlijk leeft Amsterdam met [tag]koninginnendag[/tag] in aantocht. Overal straattheater en animatie!

Het terugkeren naar Vlaanderen was dan weer iets moeilijker aangezien de remmen van het achterste rijtuig van onze trein in brand stonden. Dat leverde een goede 30 minuten extra trein op. Ik ben uiteindelijk vertrokken om 18u23 in Amsterdam Centraal en ik arriveerde rond 9u44 in mijn studio. Hmz. Thank god zijn er de frietjes van frituur Kattekwaad…

.