Netsensei

Much Ado About Nothing

Bezoekje Zottegem

Gisteren zijn we op uitnodiging van Liesbeth op uitstap geweest in [tag]Zottegem[/tag] en omstreken. Een leuke middag zonder meer. De treinreis naar ginder bracht ons in stations zoals daar zijn: het befaamde Balegem-Dorp en Balegem-Zuid. Verder hebben we het graf van Graaf [tag]Egmont[/tag] (ja, die van Egmont en Hoorn die op de Brusselse markt een kopje kleiner werden gemaakt) bezocht en Sint Maria [tag]Horebeke[/tag]. Tegelijk hebben we van die eerste ook zijn gekloofde halswervel die een rustplaats in het stadhuis van Zottegem kent, bezichtigd. Onze kaartleescapaciteiten brachten ons dan weer tot uithoeken in de [tag]zwalmstreek[/tag] en leerde ons nieuwe kantjes kennen. De dag eindigde in een restaurant alwaar ik een pasta met scampi’s heb genuttigd. En uiteraard bestaan daar ook foto’s van die je kan terugvinden op mijn flickrding!