Netsensei

Much Ado About Nothing

Parels voor de zwijnen?

Anticlimax! Ik vond het einde van de Parelvissers eerder ontnuchterend. Geen aap uit de mouw of zo. Geen goocheltrucs. Neen. Persoonlijk blijf ik op mijn honger zitten. De ganse serie zitten de Parelvissers op elkaar te vitten en te kakken. En dan zou je verwachten dat er een happy end komt. Maar neen. Zoals dat i. dat beschrijft: een hoop moraalgezeik. En bovendien nog een verbitterde natrap onder hun gat waar ze hun leven lang niet goed van zullen zijn. Dat is het. Meer is er niet.

Enfin. Ondertussen zaten we wel allemaal mooi te kijken gedurende zes afleveringen. Ik veronderstel dat Lenaerts ons allemaal mooi bij ons pietje had. En dat zal wel de bedoeling zijn zeker? Overigens vond ik de Parelvissers in zijn geheel weinig aanspreken. Veel drama, gevloek, geruzie en Sehnsucht. Veel van godverdomme. Ietwat zware kost vond ik persoonlijk voor een zondagavond.