Netsensei

Much Ado About Nothing

Site van het jaar

Gisteren de uitreiking van de site van het jaar awards. Wat blogs betreft haalde het onbekende 2girls het van de rest. Nu ja, als je hun site bezoekt zal je ook snel duidelijk worden waarom ze eerste eindigden. Bovendien bestaan ze nog maar een paar maanden. Favorieten zoals Asfaltkonijn, Onnozelheid Mag en ex-winnaar Oogsnoep zaten ergens in de middenmoot. Ikzelf ben mooi 94ste geëindigd, helemaal onderin het klassement. Da’s toch een verbetering bij vorig jaar omdat ik toch nog twee mensen achter mij laat. Progressie noemen ze dat! Jaja mijn propagandamachine doet haar best.

Een MP3 speler heb ik niet bemachtigd. Met een snipperkanon werden er kilo’s confetti snippers in de zaal geblazen met daarin een paar bons voor zo’n speler. Kameraad Webster had *vaneigens* weer eens hoerensjans toen hij zijn veters wilde knopen en gewoon zo’n bon zo voor het rapen lag. Niet getreurd, want uiteindelijk ging ik vooral om eens goed te lachen.

De ongenoegden hadden echter ongelijk om te komen. De mannen van Clickx waren na de uitreiking bereid om in de Carré Bistro met ons even te discussiëren over hoe het verder moet. Met Maarten Schenk en Jeroen (bedankt voor de lift in je fijne mini trouwens!) hebben we een fijne discussie gehad. ’t Zijn toch wel toffe pé’s en om eerlijk te zijn hebben ze bij mij toch wel punten gescoord door hun gezicht te tonen. Nu maar hopen dat ze ook effectief iets met onze verzuchtingen zullen doen naar volgend jaar toe.

Zo. Volgend jaar proberen we ergens rond plaats 80 te eindigen als god het moge geven…

Updeet: meer aldaar