Netsensei

Much Ado About Nothing

Verkiezingskoorts II

De eerste lijst van de biewoarts is al een tijdje publiek. En mijn blogje is echter nergens te bekennen. Oei. Ik kan dat moeilijk van mijn kant laten gaan. Tijd dus voor schaamteloze zelfpromotie, opwekken van medelijden, steekpenningen en dreigmails. Tijd dus voor de clandestiene operatie Vergeet-Mij-Niet.

Zelf heb ik mijn stem al uitgebracht. Dit zijn de mensjes die in mijn lijstje staan (in no particular order):

  • Onnozelheid. Duh. Terwille van het lief en voor de vriendjespolitiek.
  • Vuur. Omdat ik vind dat ze heel erg leuk en onbevangen schrijft.
  • Fan van Mirthe. Omdat zij een vat vol creativiteit is.

Mensen waarvan ik vind dat zij minstens ook een stem waard zijn: Suiadan, Tales of Salt, Eline, WebsterMC en Stijn. Stemmen maar (en gedenk Operatie Vergeet-Mij-Niet)!