Netsensei

Much Ado About Nothing

Algemene mobilisatie

Zaterdag komt er volk over de vloer. De kameraden uit de ASI tijd. Algemene mobilisatie dus. Want wat gaan we die mannen voorschotelen? Spaghetti รก la Matthias & Vincent. Natuurlijk! En verder hebben we nog wel enkele ideetjes! Stef lijkt alvast volledig gewonnen. Een tafelschuimend rendier is geen goed idee. Misschien moet ik toch die leiband kopen?

Overigens haat ik honden. Of beter, de baasjes die hondenpoep niet opruimen! Zeker in deze donkere maanden. Die ondingen liggen te wachten op argeloze voorbijgangers en voor je het weet lift er eentje mee met je schoenen. Werkelijk onaangenaam! Vervuilende hondenbaasjes zouden ze een weekje hondenpoep moeten laten kuisen of zo. Kwestie van hun gevoel voor altruisme een beetje aan te scherpen.