Netsensei

Much Ado About Nothing

MoOoOoOse!!

![Moose!][1]

Wel, ik ben terug uit Finland. Vier dagen klappertanden en vergaderen over audiovisuele archieven even buiten Helsinki. Mooi land. De natuur mag er wezen! Veel dennenbomen en meren. Eigenlijk best wel rustgevend. Helsinki is dan weer een absolute winkelstad. Niet veel groter dan een postzegel maar elke straat meet er zich het aura van de Meir aan. Marimekko, Stockmann en meer van dat fraais. De ene winkel nog trendy-er en kleurrijker dan de andere.

Maar écht alleen ben ik niet teruggekomen. Toen ik mijn rugzak opendeed sprong daar een bruin bol met een gewei op mij af. “MoOoOoOse!!” ging het. Een rendier! En dan nog eentje dat hoogstwaarschijnlijk verwant is met dat van George! Kijk-eens-aan. “MoOoOoOose!”, bleef het rendier goedkeurend doordreunen. En voor ik het goed en wel doorhad, had ie zich gesetlled in mijn studio. Zonder ommehaal zomaar mijn laptop inpalmen!

Moose

Mailtjes sturen naar zijn familie in Het Hoge Noorden waarschijnlijk.

“MoOoOoOoOoOoOse!!”

Duidelijk een blijvertje.