Netsensei

Much Ado About Nothing

Gesnuffel bij de vuilbakken

Ik heb het rendier kunnen verjagen van mijn laptop. Nu zit hij zo’n beetje te mokken voor de TV. Naar Kris Dusjosjo die bij Mark Uyterhoeven op de schoot zit in de Laatste Show. Tijd om even wat rond te snuffelen wat ik zoal aan mij voor bij heb laten gaan. Heel wat blijkbaar.

  1. Google is begonnen met een statistiekjesding dat niet al te goed werkt.

  2. Ik ben zonder het weten één van de 50 uitverkorenen die genomineerd werd voor de prestigieuze Site Van Het Jaar ™ award (categorie “blog sites”) van Clickx magazine. Ik had willen stemmen, maar ik zag het niet zitten om nog maar eens mijn persoonsgegevens daarvoor op te geven. Zelfs al was het voor één of andere wedstrijd. Ik zit al in genoeg databanken. Thank-joe-verie-mutsj!

  3. Dominiek is terug! Hoezee!

Verder kan ik jullie vertellen dat mijn blogdieet best wel deugd gedaan heeft. De klad zat er wat in bij mijzelf en dan helpt het even stoom af te blazen.

“MOOOOOSE!!”

Ja, ja! Ik veronderstel dat mijn rendier een naam zal moeten hebben als ie hier toch intrekt en computers begint in te palmen. Iemand een suggestie…?