Netsensei

Much Ado About Nothing

Koken met Matthias

Matthias heeft een productieve avond gekend. Ik ben begonnen met het ineenzetten van een kast met een aantal lades en extra bergruimte. Geen sinecure. Ik ben gelukkig geen stoten tegengekomen zoals halverwege de IKEA handleiding aantreffen “hou de plank vast terwijl u nu een tweede persoon haalt om u te assisteren”. Nu heb ik eindelijk wat extra bergruimte zodat ik de vuilnisemmer wat aan het zicht kan ontrekken.

Tweedens heb ik vanavond stevige winterkost gemaakt. In navolging van deze deze meneer. Puree met tomaat en ajuin en een bijhorend vlezeken. Volledig volgens het boek van de Boerinnenbond (waarlijk een schat aan keukengeheimen. Maar da’s natuurlijk géén geheim). Dat levert uiteindelijk dit plaatje op waar ik mijn keukenblok voor vermassacreert heb.

lekker!

Meer van dattum vindt u uiteraard op mijn Flickr. Smakelijk!