Loto II

Bon. Ik heb dus geen fluit gewonnen. Het begon al met het eerste balletje: 35 of zo. Aangezien mijn tien reeksen begonnen met een cijfer kleiner dan 20 kon ik mijn bulletje evengoed verscheuren. Om het met de woorden van “de man uit de straat” te zeggen: het enige waar je zeker van bent, is dat je je geld kwijt bent. Veel plezier aan de 6 gelukkigen die een deel van de pot binnen wisten te halen!

2 replies

 • euhm, de volgorde waarin de balletjes getrokken worden doet er niet echt toe … dus als je reeks met een 7 begint, en die 7 wordt pas als 5e bal getrokken, dan telt die evengoed …
  enne, je kan ook 5 juiste, of 5 met reservegetal hebben (ook niet mis qua prijs) of de troostprijzen van 3 en 4 …
  toch maar eens opnieuw checken en nagaan hoe de loterij werkt?

 • Matthias

  24 oktober 2005 at 1:14 pm

  Ik speel nooit met de lotto…

  eens zien…

  Nougabollen!

Commentaar is gesloten