Hakken

Net zoals Littl’Q ga ik hier op de barricaden staan. Tegen laarzen en botten. In alle soorten en formaten. Maar bovenal: de soort gedragen door vrouwen. Je ziet ze tegenwoordig overal opduiken: dames die hun benen in rijlaarzen gewrikt hebben. Bij voorkeur de soort met hoge hakken. Soms kan je stellen: ze staat ermee. Maar evenveel zou je liever schreeuwend weglopen wanneer zo’n burgerlijk exemplaar op je af komt getrippeld. In het slechtste geval krijg je een smalende blik uit de hoogte. Maar het ergste is toch wel het klakkend geluid van de hakken. Tak tak tak! Argh! Ik krijg het er op mijn heupen van. Help mij hopen dat het een tijdelijk modeverschijnsel is. Dat de ontwerpers in het voorjaar iets met luchtkussens of zo ontwerpen!

6 replies

 • Haha! Ik dacht vandaag JUIST hetzelfde. Ik kan niet tegen dat hoogwaand geklak op de grond…

 • Laat mij het anders stellen: ik hou wel van “botten” maar wel het hakloze model en dit in combinatie met een rok.

  Het model met hak geeft mij de indruk dat de dame in kwestie meer de aandacht naar zich toe wil trekken en dit onder het mom van: “look at me, i think i’m beautiful”

 • Niets is meer onvrouwelijk dan een platte schoen. Aaaarrrrggghhh, PLATTE schoenen!!! *loopt schreeuwend weg*

 • I agree with Welta:
  Vrouw/meisje met rok (zo net over de kniëen) en hakloze laarzen (dan veronderstel ik wel dat je eigenlijk zo een lichte hak bedoelt, want complete platte laarzen das ook geen zicht, een laars moet toch minstens een kleine hak hebben van een centimeter of zo): onweerstaanbaar als je het mij vraagt…

 • Vrouwen met laarzen zijn gewoon geweldig. Met of zonder hak, in de broek of onder de rok, ik mag het allemaal graag zien. En horen natuurlijk, dat is helemaal te gek als het zo lekker klakt.

  Nota van de redactie: ieder zijn mening, maar je hoeft daarom niet beginnen te schelden.

 • Rrrrr, vrouwen met laarzen. Laat maar komen! Zolang de dame in kwestie maar kortgerokt is en liefst tussen de 18 en 25, is’t allemaal goed 🙂

Commentaar is gesloten