Netsensei

Much Ado About Nothing

What’s in a name?

Bon. Naar het schijnt hebben ze bij Apple een hoop nieuwe spulletjes. Zoals daar zijn: een iPod video, een nieuwe iTunes en een upgrade voor de iMac G5.

Die laatste twee zijn natuurlijk heel erg fijn. Alleen vraag ik mij net zoals Pietel af wat we in godsnaam gaan aanvangen met de videofunctie van iPod. Ik zit er toch niet op te wachten om een film in H.264 of MPEG-4 te bekijken op een veel te klein schermpje op bv. de trein of in de tram. Want dat is dan ook zo’n beetje het enige moment dat ik kan voorstellen wanneer dit van pas kan komen. Not to mention wat de medemens zal denken wanneer je met pluggen in je oren en glazige ogen gefixeerd naar dat witte doosje zit te staren. Let wel, ik heb gezien wat een PSP presteert. Dus ik kan mij voorstellen dat Apple die prestaties met gemak evenaart. Maar of het een toegevoegde waarde brengt, daar blijf ik twijfels over hebben.