Gezocht: hosting

Welke hostingprovider is volgens jullie de beste? We zijn hier op de arbeid een beetje op de uitkijk. Graag jullie ervaringen gehoord. Zelf dachten we aan Protagonist, maar naar het schijnt is die toch ook niet de meest ideale om je HTML aan toe te vertrouwen. Leef jezelf in de commentaren uit!

18 replies

 • Ik heb Priorweb in gedachten (www.priorweb.be), ze zorgen al een jaar of twee dat het comma-lan domein in de lucht blijft. Duur zijn ze niet. Servers draaien debian 🙂

  Wat zijn de vereisten die nodig zijn om jullie html te hosten?

 • Dreamhost.com:
  http://www.squarefree.com/2005/04/30/one-year-at-dreamhost-for-077mo

  De squarefree promotie daar vermeld werkt nog (dus 40 euro voor hun eerste plan voor een heel jaar, met inbegrip van domein), ik ben zelf aan het kijken om naar hen over te stappen. Er is wel wat haast mee gemoeid geloof ik, hun aanbiedingen blijven niet duren.

 • Als het voor werkgever is zou ik in België blijven. Neem aan dat die geld genoeg hebben.

 • Aangezien erom gevraagd wordt ga ik mijn eigen webhostingbedrijf maar es sponsoren:
  Webware
  http://www.webware.be
  Met elke dag live support voor Matthias 🙂

 • Ik ben razend tevreden van Openminds.

 • @joris: ok, bedrijven worden verondersteld geld genoeg te hebben, maar sommige belgische webhosters vragen belachelijk hoge bedragen voor pakweg 0.5 GB bandbreedte / maand…

  Als het maar is voor pure HTML/PHP hosting zou ik eerder gaan voor een degelijke “Amerikaan” waarbij ik veel meer krijg voor hetzelfde geld…

  neem eens een kijkje op webhostingtalk.com ofzo, je vindt direct enorm veel info…

 • Ik zit bij http://www.1-eurohost.com, best wel tevreden van, geen miserie.

 • @Dieter: ik dacht aan betalingswijze: misschien verkiezen ze een standaardoverschrijving naar een Belgisch bedrijf (waar ze mss ook meer rechtszekerheid hebben in geval van een conflict) boven een betaling via Visa naar een onbekend Amerikaans bedrijf…

  De Belgische tarieven zijn schandalig, vooral wanneer je als hobbyist kijkt naar hoeveel meer mogelijkheden je bij de buitenlandse providers krijgt…

 • Matthias

  30 augustus 2005 at 11:36 pm

  @Joris: het gaat em vooral om de administratie. Er moet een bestelbon worden opgemaakt op basis van een offerte. Die bon moet dan nog eens worden goedgekeurd vooraleer de bestelling geplaatst wordt. Daarna volgt dan ook nog eens de afhandeling. Voor de afhandeling van het financiële gedeelte sta ik zelf niet in, we krijgen de eindcijfers en op basis daarvan beslissen we wat we al dan niet uitgeven. De betalingswijze zelf is niet het grootste probleem.

  Verder heb je wel gelijk wanneer je zegt dat de Europese tarieven toch een flink eind hoger liggen dan in Amerika.

  @iedereen: alvast bedankt voor de comments! U bent op dreef! Morgen neem ik alles rustig door. Suggesties blijven welkom.

 • Ik zit bij in.be zeer voordelig in prijs en een goede service! Als ik bel met een probleem wordt het onmiddelijk opgelost!
  meer moet dat niet zijn!!!

 • Ik overweeg over te stappen naar http://www.flexservers.nl/
  (Ik zit nu aan >20Gig trafiek per maand en ik ben niet zo tevreden met het feit dat ik mijn eigen server niet mag configureren)

 • prive gebruik: http://www.be-hosted.be
  voor de arbeid: http://www.westsite.be (ok, het kost een stuk meer, maar ik weet wel waarom. is trouwens een brugs bedrijf he matthias ;))

 • Matthias

  1 september 2005 at 3:15 pm

  just just! 🙂

 • Dit is mijn eigen hostingbedrijfje wat ik samen met een vriend run. Wij zijn aan de goedkope kant voor hosting, hebben daaraan ook ons grote klantenbestand te danken. Zeker wel een aanrader, de server heeft nog nooit platgelegen, dus altijd uw site uptime.

 • Dit is mijn eigen hostingbedrijfje wat ik samen met een vriend run. Wij zijn aan de goedkope kant voor hosting, hebben daaraan ook ons grote klantenbestand te danken. Zeker wel een aanrader, de server heeft nog nooit platgelegen, dus altijd uw site uptime.

  http://www.hostprofit.nl

 • Ik zit zelf bij Server Boost

  Hier kan ik voor alles terecht en de beste support die je maar kan wensen!  evenals de mensen altijd vriendelijk en je word niet behandeld als een nummer!

  http://www.serverboost.nl

Commentaar is gesloten