Netsensei

Much Ado About Nothing

Take two

Het leven kan soms bizar uit de hoek komen. Soms draait het helemaal anders uit dan wat je zelf had verwacht. Een maand geleden begon ik bij het Brugse Duo. Maar jammer genoeg bleek na kort tijd dat ik me er niet helemaal thuis zou voelen.

Doorheen de jaren heb ik geleerd dat je gut feeling zowat het belangrijkste kompas is dat de natuur je gegeven heeft.  Als je de richting volgt die het je aangeeft, dan kom je altijd wel juist terecht. Je kan het natuurlijk op korte termijn negeren, maar op de lange duur ga je daar altijd spijt van krijgen.

En dus besloot ik na slechts een paar weken, hoe moeilijk ook, de eerlijkheid te laten primeren en het roer om te gooien.

Ik heb mezelf net een week rust gegund van all things interwebs. Ik heb gekookt, films gekeken, geklommen, gelezen, geslapen (véél geslapen!),… En dat gewoon thuis. Zonder verre reizen of zo. En ik ben zo ver mogelijk gebleven van alles wat met Drupal, code,… te maken had.  Ik kan alleen maar zeggen dat die decompressie enorm veel deugd heeft gedaan.

Vanaf maandag neem ik een hernieuwde start bij XIO in Gent.

Ik kan alleen maar zeggen dat ik enorm dankbaar ben voor de kansen die ik dezer dagen krijg. Zowel bij Duo als bij XIO.