Netsensei

Much Ado About Nothing

Keep calm and carry on!

De komende tien dagen wordt het zo’n beetje verstand op nul en gaan. Morgen komt de eigenaar van de meubels bekijken hoe hij die gaat verhuizen. Daarna komt de meneer van de vloeren om op te meten en finaal een bestelbon te maken. Donderdag en vrijdag op kantoor in Antwerpen. Zaterdagmorgen geef ik les. Daarna richting Brugge. Zondag bezoekje bij P. en J. te Diest. Maandag terug op kantoor in Antwerpen. Woensdag en donderdag les geven in Gent. Woensdagavond vergadering in Brugge. En vrijdag is er de tweewekelijkse verhuis van het kantoor naar Gent (wij doen namelijk zoals het Europees parlement: om de andere week komen die van Gent naar Antwerpen en omgekeerd)

Tegen dan zijn we zowaar de 17de febuari.

En tussen door zijn er nog zo veel dingen die moeten worden geregeld en gedaan.

Keep calm and carry on!