Lectuur

Aangeschaft in de laatste week:

  • ISAACSON, W., Steve Jobs. De Biografie., ed. 7, Houten, Spectrum, 2011, 656 p. [Nederlandse vertaling: DE RIDDER, R., Steve Jobs. The Biography, s.l., Simon & Schuster, 2011.]
  • MARTIN, G., A Game of Thrones. Book One of a Song of Ice and Fire, ed. 36, Londen, Harper Voyager, 2011, 796 p.

OK. Ik had bijzonder veel goesting om te kijken wat ik nog had onthouden van de cursus bibliografie uit mijn Eerste Kan. Ja, ik heb moeten opzoeken hoe dat nu ook al weer ging. ’t Zit ver. Heel ver.

2 replies

  • Goh ja dat is allemaal relatief hé, je kunt dat op andere manieren schrijven ook, ik heb het bij de Nederlandse letterkunde anders geleerd (en bij Nederlandse taalkunde weer net iets anders), ’t is maar wat de gangbare gewoontes zijn hé. En daarbij is dat lijstje technisch gezien geen bibliografie dus kun je ’t schrijven zoals je wil, zo, en nu hou ik op met de wijsneus uit te hangen 😀

Commentaar is gesloten