Netsensei

Much Ado About Nothing

Dingen

Ligt het aan mij, of is vadertje Tijd in hogere versnelling geschoten? We zijn ondertussen al half april.  U zal dat ongetwijfeld wel kennen. Waar ben ik zoal mee bezig dezer dagen?

Yours truly vertrekt volgende week met de Dagtaak richting States.  De reis gaat richting San Fransisco om daar deel te nemen aan DrupalConSF.  Daarna blijven we nog een paar dagen plakken in de Bay Area om aan sightseeing te doen. De terugreis gaat over de Big Apple waar collega S. en ik nog eens 4 dagen tussenstop houden om de stad te bezichtigen. Nodeloos te zeggen dat ik er best wel zin in heb.

Er zijn verhuisplannen. En zodra ik in het land ben, ga ik daar werk van maken. Tegenwoordig reis ik nogal wat af tussen Leuven en Antwerpen. Een nogal overbodige pendel die ervoor zorgt dat ik vaak vrij laat thuis ben en ongehoord vroeg uit bed moet. Hoog tijd om daar wat aan te doen.

Verder ben ik nog altijd bijberoeper.  Ik bouw zo nog links en rechts aan een aantal projecten. Ik ben bezig om de site van de zaak een nieuwe start te geven. En momenteel staat volgend project volop in de steigers. U begrijpt dat laat thuis komen dan al eens in het nadeel durft te spelen.

https://vimeo.com/10799190

En den on line?

Ik tweet er tegenwoordig lustig op los. Niet slecht voor iemand die in 2006 nog proclameerde dat dat microblogging gedoe nooit van de grond zou komen. Ik zou alleen wat meer moeten bloggen want stoppen: da’s voor mietjes!