Netsensei

Much Ado About Nothing

FOSDEM 2010

Dit weekend vindt in Brussel FOSDEM 2010 plaats. FOSDEM of Free Open Source Developers European Meeting is één van de grotere Europese bijeenkomsten van de wereldwijde Open Source gemeenschap. Tal van projecten, hoy polloy en anderen zullen er hun opwachting maken. De twee dagen zijn gevuld boordevol talks, presentaties, demonstraties en andere evenementen.

Zondag is er een Drupal track en wordt er de volledige dag presentaties gegeven over Drupal. Yours truly heeft een voorstel ingediend. Dat werd geaccepteerd en dus geef ik zondag om 10 uur een 45 minuten presentatie over asynchrone HTML en HTTP (AHAH) in Drupal.  Benieuwd hoe ik het ervan ga afbrengen want het is geen makkelijk onderwerp. Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen omdat ik er meer over te weten wilde komen. Niets zo ideaal als presentaties om gericht research te doen!

FOSDEM gaat door op de Campus Solbosh van de ULB te Brussel.