Netsensei

Much Ado About Nothing

Verhuizen

Nog 5 hele dagen en 6 nachtjes slapen en dan verhuis ik. Vandaag ben ik met mijn ouders en mijn broer naar Antwerpen afgezakt om alles in te pakken. Wie nu mijn studio betreedt, zal er stapels overladen curverboxen, half uiteen gehaalde zetels en kasten en dies meer aantreffen. Mijn bed en het hoogst noodzakelijke in de keuken heb ik nog even ongeroerd gelaten om de laatste week in relatieve comfort te kunnen doorbrengen.

Verder heb ik ook nog met Telenet alles geregeld. Ik had nog overwogen om over te schakelen naar Dommel’s Cityconnect. Maar ik beschik niet over een telefoonlijn. En ik ben ook niet van plan er één te nemen. Dus de prijs per maand komt neer op een goede 37 euro. Mja, ’t Is toch 6 euro goedkoper dan Telenet. Alleen, bij Telenet krijg ik voor 40 euro in de maand internet én digitale televisie. Aha. Dat maakt het al wat interessanter. Blijft natuurlijk dat Dommel mij meer bandbreedte, meer downloadcapaciteit en meer surfplezier beloofd. Maar heb ik dat wel nodig? In die drie jaar in Antwerpen verbruikte ik maandelijks nauwelijks een fractie daarvan op mijn Telenet abonnement. Waarom zou mij dat dan een gelukkiger mens maken? En dus heb ik ingestemd met zo’n Shakes pakket van Telenet. What’s in a name!