Verhuizen

Nog 5 hele dagen en 6 nachtjes slapen en dan verhuis ik. Vandaag ben ik met mijn ouders en mijn broer naar Antwerpen afgezakt om alles in te pakken. Wie nu mijn studio betreedt, zal er stapels overladen curverboxen, half uiteen gehaalde zetels en kasten en dies meer aantreffen. Mijn bed en het hoogst noodzakelijke in de keuken heb ik nog even ongeroerd gelaten om de laatste week in relatieve comfort te kunnen doorbrengen.

Verder heb ik ook nog met Telenet alles geregeld. Ik had nog overwogen om over te schakelen naar Dommel’s Cityconnect. Maar ik beschik niet over een telefoonlijn. En ik ben ook niet van plan er één te nemen. Dus de prijs per maand komt neer op een goede 37 euro. Mja, ’t Is toch 6 euro goedkoper dan Telenet. Alleen, bij Telenet krijg ik voor 40 euro in de maand internet én digitale televisie. Aha. Dat maakt het al wat interessanter. Blijft natuurlijk dat Dommel mij meer bandbreedte, meer downloadcapaciteit en meer surfplezier beloofd. Maar heb ik dat wel nodig? In die drie jaar in Antwerpen verbruikte ik maandelijks nauwelijks een fractie daarvan op mijn Telenet abonnement. Waarom zou mij dat dan een gelukkiger mens maken? En dus heb ik ingestemd met zo’n Shakes pakket van Telenet. What’s in a name!

3 replies

  • Digitale televisie? Je bedoelt de huur van die digibox die enkel analoge uitgangen bevat? Je kabelabonnement (inclusief auteursrechten) moet je daar toch nog altijd bij betalen hé?

  • Jaja, ik begrijp wat je bedoelt. Het verschil in kabelabonnement is verwaarloosbaar.

    Overigens, de kwaliteit speelt minder een rol. Zenderaanbod vind ik een stuk belangrijker.

  • Alex Vanden Abeele

    8 december 2008 at 9:31 am

    Mja, bij ons is dat zenderaanbod nog gene vette hoor. TMF bijvoorbeeld zit er bij ons tussen zogezegd, maar ik krijg enkel een zwart scherm (en dus gene southpark!!) Het grootste voordeel vind ik is de video on demand, en als je een digicorder hebt dan kan je meteen ook opnemen, wat wel handig is.

Commentaar is gesloten