Beta!

Ja ja, een échte beta! Dat is Billy want de beloofde bon zat maandag niet in de bus. Gelukkig weten ze wat communicatie is en kregen we gisterenavond allemaal een mailtje met een verontschuldiging. Mja, van eerste indruk hé.

3 replies

  • Om eerlijk te zijn, mijn eerste indruk was net dat ze het zoontje van één van hen aan die e-mail gezet hadden terwijl ze allemaal druk bezig waren of zoiets, aan het niveau van de e-mail af te leiden. Allez ja.

  • Groot gelijk. Ik wilde het zo hard niet bloggen, maar de toon van de mail getuigt, wel, niet bepaald veel respect van je doelpubliek.

    Of zoals K. het verwoordde: ” … en dat moet je juist bij bloggers proberen!”
    Tjah…

  • Allez, iedereen weet toch dat je bloggers moet aanspreken alsof ze allemaal een myspace website hebben 😉

Commentaar is gesloten