Netsensei

Much Ado About Nothing

123 book tag

Eline gooit mij een stokje! Even kijken… Oh. Het bekende ‘random line from your nearest book’ stokje. Een oudje. Maar daar doen we graag nog eens aan mee. Even op mijn bureaustoel draaien en kijken wat het dichtst bij mij in de buurt ligt…

  1. Pick up the nearest book of 123 (or more) pages.

“De Da Vinci code” by Dan Brown. Ja, het lag op mijn bureau om terug in de boekenkast te worden geplaatst. Zowat het boek dat ik het meest uitleen aan anderen eigenlijk. Vandaar dat het nooit ver uit de buurt ligt.

  1. Open the book to page 123 and find the 5th sentence

“Hierheen!”

  1. Post the next 3 sentences

“Sophie deed de ultraviolette lamp uit en leek voor Langons ogen in het niets op te lossen.”

“Even had hij het gevoel dat hij blind was.”

“Waarheen?”

Mja, suspense verkoopt hé. Zo. Ik geef dit stokje door aan WebsterMC, Joke en Kathleen! Vangen!