Netsensei

Much Ado About Nothing

Apple galore

In the grand scheme of things dat ik momenteel voor sta, heb ik vandaag een nieuwe stap genomen en mij een aantal Apple goodies voor mijn iBook G4 gekocht: een keyboard en bijhorende mighty mouse.

Waarom? Sinds ik hier pc-loos op mijn studio zit, is mijn laptop mijn laatste reddingsboei. Een trackpadje en laptoptoetsen vind ik absoluut niet aangenaam om avond na avond mee te werken. Zodoende.

Geniet u even mee…

Apple gadgets

Apple gadgets

Dit blogpostje is het eerste wat ik typ op mijn nieuwe Apple duwding en ik moet zeggen dat dit mij héél erg bevalt qua ergonomie. Omdat het bord nauwelijks randen en ultraslim is, heb ik het gevoel dat mijn handen over de toetsen zweven. Een bijzonder aangename gewaarwording.

De muis bevalt mij iets minder. De grote drukknop is nogal wennen en het scrollwieltje in het midden voelt o zo frèle en breekbaar aan. Al bij al voelt dit nog altijd superieur aan goedkopere muizen uit de mediamarkt dus klagen doe ik alvast niet.

O ja, ik heb gekozen voor de USB uitvoering. Bluetooth en geknoei met batterijen zag ik hélemaal niet zitten. De plus is trouwens dat het toetsenbord nog eens over twee USB uitgangen beschikt. Ideaal dus om de muis op aan te sluiten en de USB poorten op de laptop minimaal te benutten.