WordPress 2.5

Volgens de roadmap van WordPress wordt versie 2.4 overgeslagen en verschijnt versie 2.5 op 10 maart. De release cycle schreef immers voor dat 2.4 in december had moeten verschijnen wat niet gebeurt is. De gemiste release wordt daarom overgeslagen.

Ondertussen is er ook een preview van WordPress 2.5 vrijgegeven. Niet alleen is er het frontje, je kan zelf ook knoeien met de admin module. Mooi. Michael Heilemann van Binary Bonsai had al het dashboard van 2.3 besproken. Via Flickr vind je mijn opmerkingen op het dashboard van 2.5.

Eerlijk gezegd ben ik niet bepaald wild van het nieuwe dashboard.

3 replies

  • Afgaande op jouw screenshot (de preview redirect naar een spamsite en het paswoord voor de admin is al veranderd) moet dat inderdaad stukken beter. Waarom ze blijven vasthouden aan het principe dat het dashboard ook een halve feedreader moet zijn is mij eveneens een raadsel. Ik heb trouwens ergens gelezen dat de blocks op het dashboard makkelijk aan te passen zullen zijn zonder bijkomende plugin. Zo heb je een beetje een Netvibes op je blog – als je dat wil.

  • Het dashboard van Drupal is dan toch wel iets functioneler šŸ™‚

  • Ik ben ook niet zo wild van het “vernieuwde” backend… Vond het oude wel gemakkelijker… Maar misschien zijn het de kleuren?

Commentaar is gesloten