Netsensei

Much Ado About Nothing

Hustle

Wo-ho-how! Vanavond is ’t Hustle op Canvas (22u). Meteen ook mijn TV tip want ik heb nu al enkele afleveringen gezien en ik vind het een ronduit geniale serie.

Hustle gaat over een groepje oer-britse meesteroplichters die Jan, Pier en Pol in ’t zak zetten op de meest geraffineerde wijzen. De serie onderscheidt zich vooral omdat ze gekruid is met een stevige snuif humor en ondersteund wordt door stevig acteerpotentieel. Bovendien worden er aparte truken gebruikt om de kijker bij de les te houden: zo breken de personages af en toe doorheen de vierde muur gebroken en wordt het verhaal niet altijd lineair verteld wat allemaal alleen maar spannender maakt.

Het geheel lepelt lekker vlot en is zeer verteerbaar.

Ondertussen zitten ze op de BBC reeds aan het vierde seizoen. Wel jammer dat Adrian Lester niet meer mee doet maar de anderen waaronder ouwe knakker Robert Vaughn compenseren meer dan behoorlijk. Canvas, 22u, kijken!