Netsensei

Much Ado About Nothing

Status update II

Een goeiemorgen. Ik ben net met Daan en The A-Team wakker geworden. Het goeie nieuws eerst: er zit toch nog leven in mijn grafische kaart. Of toch genoeg om ‘het kreng’ aan de klap te houden.

Vannacht kreeg ik nog een uitdaging op CounterStrike:Source voor de voeten geworpen. Dat betekende ad hoc een groepje welwillige medestrijders verzamelen om het strijdperk te betreden. De prijs? De verliezers betaalden de winnaars een rondje aan de bar. Het spelletje duurde goed een uurtje en eindigde in ons voordeel. Har!

Er was nog de compo TrackMania:Nations waar ik aan wilde meedoen, maar door de problemen met mijn computer had ik geen zin om voortijdig op te moeten geven. Jammer, ’t zal voor een volgende keer zijn.

Vandaag houden we het wat rustig. Na de middag of zo trekken we de stekker eruit en keren we terug naar huis.