Damn allergies!

Hm. Ik loop al een tijd te snotteren maar de laatste dagen is het écht wel erg. Processierupsen? Hell no! Ik denk dat ik ook nog eens allergisch ben geraakt aan pollen! Vochtige zakdoeken, kriebelende slijmvliezen en rode, jeukende ogen zijn mijn deel! Dedju!

Nogal een geluk dat er antihistaminica bestaan! Alleen spijtig dat je die wondertjes van pharmaceutica enkel op voorschrift kan krijgen…

7 replies

 • Enkel op voorschrift? In welk België is dat?

 • Matthias

  6 juni 2007 at 2:58 pm

  Tenzij je alternatieven weet op Xyzall en zo… Laat maar weten!

 • je peter is dokter. ge kan dus aan genoeg voorshriften graken. ik daarentegen moet telkens weer naar de huisarts voor een voorschriftje
  vraag er eens een hele boel als ie komt. ge ebt da

 • toch elke dag nodig

 • antihistaminica kun je zo krijgen volgens mij, maar dan zijn ze wel 4x duurder. ik gebruik flixonase aqua (neusspray), ne serieus goeien drug 🙂

 • Die heb ik ook. Maar ik heb meer last van jeuk en niezen…

 • Voor Xyzall ken ik nu niet meteen een generisch alternatief, al zal dat wel gelijkaardig zijn aan het alternatief voor Zyrtec en dat is bij mij “Cetirizin” (tevens hét bestanddeel in Zyrtec). Gezondheidsexperts -met uitsluiting van Van Broeckhoven- spreek mij tegen als ik onzin uitkraam.

Commentaar is gesloten