Netsensei

Much Ado About Nothing

Bwards

Jeroen, fantastisch gedaan! Ik heb mij rotgeamuseerd gisterenavond. Veel volk en veel ambiance. Kudos!

De avond begon rond half achten. Gastheer en -vrouw van dienst waren Maarten en Clo. Onmiddellijk werden we getrakteerd op een backtrackspel: stickertjes kleven op malkander om op het einde van de avond een prijs te kunnen claimen. En natuurlijk om zoveel mogelijk mensen te ontmoeten. En socializen, dat heb ik zéker gedaan. Even een round-up.

  • Ik heb groupies Marnik en Ntone mogen ontmoeten. Het zicht van mijn d50 was al voldoende om de twee te ontketenen over fotografie. Mooi.
  • Tom, Tom, Peter en Evelien. Allen in partymode. Brutin, uw BBB spel vond ik wel een mooi initiatief. Evelien en ik hebben even gepraat over het project.
  • Kathleen ging volledig op in het Skynet gadget: een pen met ingebouwde zeepbellenbusje. En natuurlijk waren er ook de verhalen over Amsterdam. Op het einde van de avond was ze druk bezig met schetsjes te maken van bloggers. Jammer dat er niet genoeg tijd was. Misschien iets voor een volgende meeting?
  • Het was ook de eerste keer dat ik Carolien ontmoette. Een fijne madam! Dat zeker. Hetzelfde ook voor Niets Dan Vuur en Onnozelaar Joke.
  • Eindelijk heb ik kans gezien om een babbeltje te slaan met Mark. De man had het duidelijk ook niet meer omdat zowat iedereen met hem wilde kletsen. We hadden het onder andere over CSSSnippets en Gigastyle. Bedankt voor de fijne babbel!
  • Natuurlijk konden ook Henk, Ilse, Michel en de ganse Gent Blogt crew niet ontbreken. Jammer dat Henk’s film niet kon worden getoond. Maar geen geen getreur: Het Vergrootglas (deel 1) vind je op zijn site en op GarageTV. Henk zelve lijkt duidelijk genoeg inspiratie te hebben om nog een paar shows te schrijven. Kudos!
  • Verder was er ook nog Els Keytsman. Eén van de nieuwe generatie groene politici. Zij blogt ook al even. Ze vertrouwde mij toe dat er binnenkort een boek van haar zou verschijnen over het klimaat.
  • In opperbeste stemming waren Michael, Stefan (die niet van zijn bonnetjes afgeraakte) en Kevin. Fijn dat jullie er waren!
  • Tenslotte heb ik zo ook nog even de hand mogen drukken van de crews van Asfaltkonijn en Mouseover.

Natuurlijk waren er ook een pak weggevers. Ik was één van de gelukkigen die Clo per gsm wist te bereiken en op het podium een draadloze muis mocht ontvangen. Verder heb ik ook nog een Samsonite laptoptas weten te versieren. Mooi, mooi.

Ik heb ook een pak foto’s genomen. Een greep uit het aanbod vind je op mijn flickrding

Bwards

Bwards
Bwards