Planeet planeet

Eentje die ik de afgelopen dagen ben beginnen volgen (via mijn WP Referer plugin ontdekt) is Planeet Ugent. Een geaggreerde weblog met tal van UGent bloggers. Een big thank you gaat uit naar diegene die dit initiatief genomen heeft en ook de exstudenten niet vergeten is. Het is fijn om toch nog via PU toch een beetje het reilen en zeilen van het leven binnen mijn Alma Mater enigszins te kunnen volgen. Kwestie van de banden niet helemaal te laten verwateren.

Dezer dagen gaan de meeste potjes over de blok. Die verdammte semesterexamens! Alvast aan allen veel succes toegewenst.

PS: kan iemand mij uitleggen hoe ik zo’n custom avatar op PU kan krijgen?

PPS: kan iemand ook nog kameradski WebsterMC toevoegen aan PU?

3 replies

  • Euhm, normaal is het niet de bedoeling dat ex-studenten erop staan… :-s Wel doctorandi/assistenten/weetikveel. Klopt het dan niet?

    Voor die gotchi: mailen naar mij. Voor WebsterMC, ook even in mail z’n echte naam zetten, en de “relatie” met UGent.

  • EN Matthias, dat mailtje al verstuurd?

  • Ik heb nog niets gehad, maar kan m’n mail momenteel niet checken ook… Die !!”§'(!èé§( server is alwéér down.

Commentaar is gesloten