Gmail mag niet meer in Europa!

De huidige WTF van het jaar 2007 staat op dit moment op naam van de Europese Handelsrechtorganisatie. Blijkbaar mag Google de merknaam gmail niet meer gebruiken in Europa omdat de naam al in gebruik is. Meer info alhier!

Ik ben eens benieuwd hoe ze dit gaan oplossen. Een flinke smak geld op tafel gooien voor de naam? Of hun naam veranderen?? Misschien wel in Hee-mail of zo? Of lacht Google hier eens mee doet het vervolgens niets? Wat nogal onwaarschijnlijk is omdat zelfs een Belgische rechter onlangs nog Google zover wist te krijgen om de Franstalige Belgische Media uit Google News te weren…

Andere suggesties?

One reply

  • GMail omturnen tot Google Mail, met behoud van het gmail.com domein. Want gmail.com veranderen (ik kan nog niet zo goed inschatten hoe groot die impact op mij alleen al zou zijn) gaat Google meer geld kosten dan de boete die de Belgische rechter had opgelegd.

Commentaar is gesloten