Netsensei

Much Ado About Nothing

Lichtjes!

Bon. Ik heb mij enkele dagen niet bezig gehouden met mijn PHP projectje. Bewust, want na mijn rant wilde ik even enkele dingen op een rijtje zetten.

Vanmorgen, tussen het moment van ontwaken en het moment dat ik op het werk zit, kreeg ik opeens enkele ingevingen. Features die ik wil, nee mo├ęt, implementeren, een beter zicht op hoe ik de data wil modelleren en hoe ik mijn applicatie wil opbouwen, hoe ik vanop dit punt zou kunnen verder werken.

Over dat laatste gesproken, ik bouw mijn project nu in opdracht. Dus met een beperkte featureset en in een bepaalde richting. Wat ik nu ga doen is dit afwerken en dan kijken hoe ik het zo kan ombouwen dat het uitbreidbaar en beter herbruikbaar wordt.

Nu nog alles zo snel mogelijk op papier krijgen voor ik het vergeet!