Storm

Hm. De storm hier in Antwerpen neemt alleen maar in kracht toe heb ik de indruk. Hier tegenover de Felix staat er een hijskraan op een bouwwerf vervaarlijk rond te zwalpen. Niet goed voor het hart want ik zie dat ding vanuit mijn ooghoek door het raam heen en weer gaan. De bomen op de Oude Leeuwenrui buigen hier anders ook wel flink door bij momenten. En verder is er al een paar keer een brandweerwagen gepasseerd.

Naar het schijnt is het ergste voor tussen 17u en 20u. Niet fijn want ik mag straks te voet naar huis. Normaal doe ik daar een half uur over. Eens benieuwd hoe lang het vandaag duurt…

4 replies

 • Vergeet zeker geen fototoestel onderweg, ik ben er zeker van dat het de moeite zal lonen šŸ™‚

 • En wat is de eindtijd geworden?

 • in brugge ging het het ergst zijn om 15 u; het moment dat ik met de fiets naar huis moet. t was de moeite ze

 • Matthias

  18 januari 2007 at 7:56 pm

  Mja, mijn kodaks liggen thuis. šŸ™

  Hier hadden ze een stuk van de Meir en de Katelijnevest onder de boerentoren moeten sluiten. Achter de United Brands stonder er zgz een dak op instorten.

  Hier in’t straat bij mijn studio is er een regenpijp afgewaaid. Da’s zowat het ergste. Nu waait het hier nog bij momenten enorm hard.

Commentaar is gesloten