Netsensei

Much Ado About Nothing

Lummel

Achteruitleunend in mijn wel zeer comfy directiestoel – verhoogde ruggesteun, zwart leer,… denk Mr. Burns’ allures – kreeg ik een spamberichtje voor een lummel (animated gifs zijn zó 1997). Dit meubel belooft u uw zitcomfort danig te verhogen. Bovendien bergt het makkelijk op en zou het om een degelijk fabrikaat gaan. Deutsche gründlichkeit en zo. Het ziet er ongeveer zo uit:

Dankzij het uitgekiende ergonomische design biedt de Lümmel een zeer groot zitcomfort. Het ergonomische aspect van de Lümmel heeft vorm gekregen in een zithoek van 90 graden, hierdoor ontspannen de onderrugspieren zich en ontstaat er direct een relaxed gevoel.

Persoonlijk zie ik mijzelve eigenlijk geen uren in zo’n overmaats tetrisblok zitten. En over de ergonomische capaciteiten heb ik zo ook mijn twijfels.