Gespot

Ik ben vandaag de Mediamarkt eens binnengelopen om te kijken naar de prijs van een [tag]Nikon D50[/tag]. Dit is de vierde winkel die ik bezocht heb en tevens de goedkoopste op dit moment: 666 euro voor een D50 body + 18-55 kitlens. In de duurste winkel zou dit pakket mij een 799 euro kosten. Enfin, ’t is dat ik mij voor een dergelijke aanschaf niét graag aan tweedehandstoestellen waag. Ja, ik weet het, je kan ze ook bestellen via het internet, goedkoper, maar ik vraag mij af hoe dat dan zit met garantie, herstellingen,… Dan nog liever in een (relatief betrouwbare) winkel.

Als iemand ze toevallig ergens nog goedkoper weet staan: laat maar weten!

7 replies

 • http://www.cornevaniperen.nl
  betrouwbare winkel (zelf heel deel van mijn spullen daar besteld) en als er problemen zijn, gewoon terugzenden. Zowel mediamarkt als corne zullen de spullen gewoon terugsturen naar de fabrikant…

 • Matthias

  16 juni 2006 at 8:51 am

  Kzag em in de mediamarkt ook staan met een 28-100 lens voor 499. Ik kan mij goed voorstellen dat de camera met een duurdere maar standaard 18-55 kitlens meer waar voor zijn geld biedt.

  Overigens spaar je bij die winkel vooral de BTW uit (19% ip 21%) maar een substantieel deel van wat je daar uitspaart verlies je hoe dan ook aan leveringskosten.

 • voor een digitale spiegelreflex met cropfactor 1.5 (nikon)/1.6 (canon) begin je best je lenzenreeks aan 18. 28-100 lenzen dus best vermijden

 • Kijk ook eens over de Duitse grens. Ik haal al mijn materiaal nu al enkele jaren bij Topfoto.de, net voorbij Aken. Ingo, de zaakvoerder, spreekt perfect Nederlands, kent z’n materiaal ook (in tegenstelling tot sommige verkopers van ‘grote’ ketens) én z’n prijzen zijn zeker scherp. De D50 18-55 staat er voor €599…

  Zo ver is Düren niet en je kan nog eens een fotografische stop maken in Aken, om je gerief uit te testen…

 • Bijna alle fotografen van Tender Feelings halen hun fotospullen bij topfoto.de
  Heel goedkoop, goede service en echt niet zo ongelooflijk ver.

  Eerste keer – en duurste keer – zijn we langsgeweest, vanaf nu laten we het gewoon opsturen;

 • ge kan altijd eens vragen hoe het met de garantie zit bij wat je op internet koopt e kep

 • Netsensei naar Duitseland? Moeilijk als ge geen rijbewijs hebt 😉

Commentaar is gesloten