Wien

Het zal de komende dagen ietsje stiller worden. Ik vertrek morgen namelijk naar [tag]Wenen[/tag]. Drie dagen rondetafelconferentie en keihard discussiëren over audiovisual preservation. Onder andere met deze collega’s. Donderdavond is er een Heurigen gepland. Wat dat voor beest is? Sla daar eens wikipedia op na! Ik heb trouwens een extra nacht geboekt zodat ik zaterdag Wenen voluit kan verkennen. Zondag zou ik normaal terug thuis moeten zijn.

Auf Wiedersehen!

2 replies

  • Hey,

    Ik ben een paar weken geleden in Wenen geweest voor een congres. Ik kan je alvast aanraden niet naar het Freud museum te gaan als je wat wilt bijleren over de theorieën van de man. Het museum is in zijn oude woonst gehuisvest (niet echt in het centrum), en de museumgids bestaat uit een eindeloze en oninteressante catalogus van alle objecten in het huis. Het eten is al een stuk interessanter. Voor een goeie italiaan en een goeie fusion wok ga je met je gezicht naar de ingang van de Stephanskirche staan (vlakbij het centrale metroknooppunt Stephansplatz) en wandel je naar links. De italiaan (http://www.fratelli.at) is op de linkerkant in de Ertlgasse, de wok ietsje verder op de rechterkant.

    ’t Amuzeleute!

  • Bon Voyage!

Commentaar is gesloten