Netsensei

Much Ado About Nothing

‘Ollander

Blijkbaar stel ik nogal wat mensen teleur dat ik géén Hollander ben. Hah! Mijn dot nl tld zet mensen nogal op het verkeerde been. No sweat, tijd om het nog maar eens uit de doeken te doen.

In de jaren stillekens was ik lid van het systeembeheerdersteam bij deze mensen. Ik had daar toen wat webruimte waar ik mijn eerste stappen in PHP en het bloggen zette. Toen ik daar wegging in 2003, moest ik uitkijken naar een nieuw toevluchtsoord. Op dat moment volgde ik de Nederlandse weblogscene. Van een vergelijkbare Vlaamse blogosfeer was toen nog niet écht sprake. Via een actie van Flabber en Flaxe webhosting kon ik goedkoop webruimte met alles erop en eraan op de kop tikken. Maar dan wel met de dot nl extensie. Met de jaren ging ook hier alles in een stroomversnelling en ben ik mijn interesse voor de Nederlandse webloggers wat verloren voor wat hier gebeurt. Alleen de dot nl naam is nog een restantje uit dat verleden.

Overigens heb ik ook een dot be naam geregistreerd staan. Alleen promoot ik die niet zo omdat iedereen mijn dot nl naam al zo goed kent.