Netsensei

Much Ado About Nothing

Avondlich

Har! Mijn dag is geslaagd. Vandaag HUGO aan de klap gekregen. HUGO is een HP Netserver LH3. Een afdankertje, in feite, dat wij voor het project hebben gekregen en naar eigen goeddunken mogen (mis)bruiken. De idee is HUGO te gebruiken om prototypes te uit te testen en daaruit conclusies te trekken. Natuurlijk heb ik er gelijk Debian op gegooid. De SCSI RAID controller deed moeilijk maar met het manueel laden van de megaraid module tijdens installatie kon ik dat snel omzeilen. Nu draait voornamelijk als LAMP. Har!

Verder ga ik vanavond met kameraad Vincent bouletten met tomatensaus en zo maken. Het recept van i. eigenlijk. En daarna naar een aflevering van Rome zien! We zitten achter: we hebben al een tijd lang niet meer kunnen zien.

Hopelijk valt de stroom deze keer niet uit!