Lost

Huzzah! De Losthype begint weer want Lost is terug herbegonnen. De compilatieaflevering van gisterenavond vond ik een beetje overbodig want de eerste serie is – ochot – nog geen vier maand geleden afgelopen. De eerste échte aflevering vond ik dan weer goed in vliegen: eindelijk weten we wat er achter dat luik zit. Enfin, we weten het nu maar over de betekenis der dingen valt nog altijd te debatteren. ’t Zal wel goed zijn om nog een serie van 20 episodes mee te vullen zeker? In de krant stond er trouwens dat ze nog aan’t filmen zijn op Hawaï en dat ze achterstand hebben door stormweer en al. Benieuwd hoe dat gaat aflopen!

5 replies

 • “nog een serie van 20 episodes” ………. ik heb het al gezegd: er zijn 4 seizoenen gepland! 88 afleveringen in totaal blijkbaar … dus eerder zal je het niet weten wat de oplossing is van het mysterie!
  ben ik nu echt de enige die kranten leest en zo … want dit is nu toch wel al ontzettend veel duidelijk gemaakt overal.
  dus ik smeek je: kom binnen een paar maanden ALSJEBLIEFT niet af met weer een post hoe er geen oplossing is gekomen en dat ze plots zouden beslist hebben nog een seizoen te draaien … welgeteld VIER seizoenen zoals al vanaf het begin gepland …

 • Matthias

  21 maart 2006 at 5:36 pm

  @Bleo. Weet ik wel. En ik vind het zelfs géén slechte zaak dat ik weet dat dat zo lang gaat duren. Het is dus geen straatje zonder einde. Moest dat wel het geval geweest zijn, ik zou allang hebben afgehaakt.

 • Ik heb tem episode 8 van seizoen twee gezien. Ik val dus dan maar in met kijken.

 • Ik zit ergens op het einde van seizoen twee, ik moet zeggen: blijven kijken, het word nog héééél spannend.

 • Zeker weten. Dankzij torrents ben ik ook al erg ver. Altijd spannend zo’n nieuwe aflevering. Hou u maar vast voor een aantal stevige cliffhangers!

Commentaar is gesloten