Subversion

Hmz. Om de één of andere reden krijg ik subversion niet deftig aan de klap met Apache 2. Errors 404 en 403 zijn hedenavond mijn deel geweest.

Grr.

3 replies

 • Hmm, wat is exact probleem? Heb al meermaals server setup gedaan… Maar bdb file waarin ik svn repo met docs had is fcked 😀

 • Matthias

  9 maart 2006 at 5:43 pm

  Ik zit met volgende opstelling:

  headless linux server achter een router met een dyndns.org accountje. Ik zou daar subversion op willen gooien (meerdere projecten) zodat ik mijn bestandjes via apache2 en een webbrowser kan bekijken. Eventueel zelfs Trac erop gooien.

  Maar ik zit zwaar in de knoei met allerlei permissies en mijn apache configuratie. Ik krijg consequent volgende error: Could not open the requested SVN filesystem. En bij het importeren van een folder met één bestandje krijg ik een 405 “method not allowed” error waar ik touw noch hout aan kan vastknopen.

  Kortom, zwaar aan het falen!

 • Matthias

  9 maart 2006 at 5:44 pm

  Ik zie juist dat jij gebruik maakt van autoindex (http://autoindex.sourceforge.net/) wat zijn jouw ervaringen?

Commentaar is gesloten