Geafficheerd

De eerste namen voor Rock Werchter zijn bekend gemaakt.

Depeche mode, dEUS en Hooverphonic (die momenteel – eerder toevallig – door mijn iTunes draait). Huzzah!!

Alleen over Goldfrapp ben ik minder enthousiast. Ze speelden in het voorprogramma van Coldplay. Slaapverwekkend was het sleutelwoord. Ben je geïnteresseerd in jaren ’80 hippies gedrapeerd in de gordijnen van hun groottantes – en nonkels en monotone gedreun combineren onder het uitstieten van schrille kregen, dan is dit je ding.

Hopelijk spelen ze niet op de main stage.

Edit: Bleo wees er juist op dat de legendarische Robert Plant, zanger van Led Zeppelin, ook present zal geven!

4 replies

  • het concept hippies uit de jaren ’80 begrijp ik wel niet echt … en ze zijn toch wel zeker geen hippies

    bovendien valt het niemand echt op dat Robert Plant komt!!! … weten jullie wel wie dit is?? de legendarische zanger van het nog meer legendarische Led Zeppelin!

  • Zoals elk jaar overmand door nostalgie kan ik, als ancien, alleen maar de herinnering aan de fantastische weide van Rock Torhout in ere houden, … het is allemaal bergaf gegaan sindsdien … Uit principe mijd ik de festivalweide van Werchter sindsdien …

  • Op mijn site staan de groepen al verdeeld over de podia en de dagen (menubalk rechts, onderaan). Trouwens: momentje vrij zaterdagvoormiddag om bij te praten? It’s been a month…

  • *morele steun* voor torin, ik begrijp je compleet … ik ga enkel nog als er een paar groepen zijn die ik ECHT niet zou willen missen, en dan dus liefst maar 1 dag

Commentaar is gesloten