Nog te bekijken

Bon. Er zijn zo nog een aantal films die ik zou moeten gaan zien in de bioscoop:

  • King Kong. Veel uitleg valt daar niet bij te plaatsen. Veel special effects, een goeie cast en een verhaal waar een aap, een wolkenkrabber en een schone (Naomi Watts) het leitmotiv vormen.
  • Narnia. The Lion, The Witch and The Wardrobe. Ah, jeugdsentiment! Fantasie van de bovenste plank waar ik als kleine volledig in meegevoerd werd. Zeer benieuwd naar de verfilming.

Bring on popcorn!

O ja, eerder toevallig ons Scarlett tegen gekomen op het wijde web. Voor de liefhebbers!

4 replies

  • O ja, eerder toevallig ons Scarlett tegen……

    ^^U heeft smaak^^

  • toevallig … …?

  • Oh, ik wist niet dat er al een eerdere versie bestond van Narnia. Lief had vorige week het eerste boek (denk ik) van C.S.Lewis mee uit de bibliotheek, maar de eerste 50p stonden me niet echt aan. Volgens mij verwachten veel mensen dat het erg op LotR zal lijken. Zelf hoop ik dat ook wel een beetje…

  • wat vond je trouwens van de nieuwe van Woody Allen waar Scarlett in meespeelt als de onweerstaanbare vamp die het hoofdpersonage volledig inpalmt (al dan niet ongewild), zij het met morbide afloop.

Commentaar is gesloten