Gemodereerd

Bon. Om de één of andere duistere reden heeft Eurohost nauwelijks Apache modules geïmplementeerd. Ik heb een ganse middag geknoeid met .htaccess bestanden om pagina’s te redirecten. Zonder resultaat. De 404 pagina toont alvast niet dat er een mod_rewrite module of een mod_dir in gebruik is! Schade! Want dat was toch het minste wat ik van de linux hosting had verwacht. Mijn mailtje met elektronisch kruisverhoor is al onderweg!

4 replies

 • De mijne van Netfinity:

  Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux) mod_python/3.1.3 Python/2.3.5 PHP/4.3.10-16 mod_perl/1.999.21 Perl/v5.8.7 Server at welta.no-ip.org Port 80

 • Normaal zijn die wel soepel en installeren ze die dingen op aanvraag. Ik heb zo ook al s een of andere xml-module gevraagd die ze zonder problemen direct geïnstalleerd hebben.

 • Matthias

  5 oktober 2005 at 10:42 am

  Het ambetante is dat daar soms wat tijd over gaat vooraleer ze reageren. Bovendien heb ik ze telefonisch nog niet kunnen bereiken. Ik krijg altijd een antwoordapparaat. Zelfs tijdens kantooruren!

  We shall see…

  @Welta: weet ik 🙂 Apache 2 wulez!

 • Ja, telefonisch, ’t zijn twee studenten hé. Die zijn beter bereikbaar op andere uren 😉

  Een e-mailtje naar staff-at-stone is bij mij nooit lang onbeantwoord gebleven. Als je wil, kan ik je het GSM-nummer geven 😉

Commentaar is gesloten