Lost in Translation

Ik had deze film in een rommelbak in onze lokale videotheek aangetroffen. Voor vijf euro werd deze DVD de mijne. Ik heb er geen spijt van want het is een must see gebleken. Niet alleen omdat Scarlett Johansson meespeelt, maar ook omdat ik het op vlak van fotografie, montage, script, regie, etc. een hoogvlieger vind. Een aanrader.

5 replies

 • Scarlett Johansson… Rrrr! (En ik zeg niet vaak “rrrr”.)
  Daarnaast is het inderdaad ook een aangename prent. “Er gebeurt niet veel” is een kritiek van nogal wat mensen, maar ik snap hun punt niet. Er gebeurt alleszins “iets” – en de manier waarop Coppola dat “iets” tot een film heeft getransformeerd, is… mooi.

 • Matthias/Netsensei steekt in het niet. Niet slecht. Ik ken de mogelijkheden van WP (nog) niet, maar je kan je archief toch integreren, niet?

 • Matthias

  17 juli 2005 at 8:58 pm

  Je kan wel bestaande installaties (MT/WP/…) importeren in WP, maar je kan geen twee verschillende databanken ‘mergen’ op een makkelijke manier. Ik heb wel een goeie tutorial gevonden, maar het is niet iets wat je doet met een druk op de knop.

 • Matthias

  17 juli 2005 at 11:16 pm

  Ik ben er in geslaagd om toch zich geregistreerde gebruikers op te halen. Die hoeven zich dus niet opnieuw te registreren.

 • (Jezes help, wat een schrijffout maakte ik daar.) *verstopt zich opnieuw*

Commentaar is gesloten