Netsensei

Much Ado About Nothing

Threadless

Chicago, dat is natuurlijk Threadless, de on line eigenzinnige t-shirt shop. Of beter, de on line community rond t-shirts, fashion en design. Threadless is een internetbedrijfje met Google’esque allures dat met een heel eigen businessmodel. Iedereen kan zijn eigen t-shirt design insturen. De designs die als beste door de community worden beoordeeld, worden gedrukt en verkocht via de on line shop. En dat heeft zo zijn succes: dagelijks verscheept Threadless zo’n 1500 stuks via UPS.

Threadless heeft ook een shop in Chicago en daar trokken wij vandaag naartoe. Helaas was het aanbod daar wat aan de kleine kant, maar geen nood: we kregen het adres van hun hoofdkwartier/warehouse waar we rechtstreeks terecht konden. Threadless zit in een een pakhuis: je stapt binnen in een grote overdekte ruimte waar de stock wordt bewaard, de receptie en de open kantoren zich bevinden. En dat alles overgoten met een sausje van design, hipheid, jukeboxen, ping pong tafels, vintage tafels en stoelen en meer. We mochten plaatsnemen aan een paar opgestelde macs en via hun website onze keuze maken en betalen. Daarna moesten we ons bestelnummer afgeven aan de receptie. Nog geen vijf minuten later stonden we terug buiten met twee zakken vol t-shirts. Heerlijk! Het resultaat van mijn oogst vind je hieronder.

Threadless

Bezoek ze even on line en bestel een leuke t-shirt! Een ware aanrader.