Boekenbeurs.be

Bijna is ’t weer Boekenbeurs. En ondertussen staat hun site on line. Een fijne site want designgewijs trekt ze wel de aandacht. Als ik trouwens naar de typografie en de stijl van de tekeningen kijk, dan moet ik onwillekeurig denken aan de reclame van HP van een tijdje terug. The PC is personal again. Een andere associatie die ik maak zijn de illustraties van Fiep Westendorp die zo beroemd werden dankzij de boekjes van Annie M.G. Schmidt.

Boekenbeurs.be v2

O ja, de site is trouwens in Drupal opgetrokken. Kathleen en ik hebben alvast posters besteld omdat we zo zo wijs vinden!

2 replies

  • En nog een testje van de mollom plugin

  • Ik ben er nog steeds niet uit of ik het nu jammer vind, dat de boekenbeurs pas op het eind van de herfstvakantie begint, omdat ik dan maar één veel te druk weekend heb om er met man- en zoonlief naar toe te trekken, of dat ik blij ben dat ze dan pas begint, omdat ik na die herfstvakantie nog een week vrij ben, en ik er dus misschien op een relatief rustige dag heen kan… en ongestoord en zonder me van mijn aanhang iets te moeten aantrekken van hot naar her en weer terug en nog eens opnieuw van voor af aan over de beurs heen kan lopen…

Commentaar is gesloten